Η εταιρεία

Η UP & RUNNING IT Solutions ιδρύθηκε το 2016 από την ανάγκη εταιρειών και οργανισμών για ανθρώπους που είναι σε θέση να ανταποκριθούν άμεσα στις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματικού περιβάλλοντος, παρέχοντας ορθές και πρακτικές λύσεις.

Απευθυνόμαστε σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που βλέπουν το πληροφοριακό τους σύστημα ως ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα και θέλουν να αξιοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες για να ενισχύσουν την ανάπτυξή τους αλλά και να ενδυναμώσουν τα στελέχη τους με εργαλεία γρήγορης και αποτελεσματικής διαχείρισης.

Μπορείτε να κατεβάσετε το προφίλ της εταιρείας εδώ

Προερχόμενοι απο το χώρο των επιχειρήσεων και της πληροφορικής και έχοντας υλοποιήσει με επιτυχια όποιο έργο μας ανατέθηκε, κατορθώσαμε να διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε νέα απαίτηση ή πρόκληση καθώς και την δυνατότητα της άμεσης παρέμβασης σε τυχόν βλάβες και δυσλειτουργίες συστημάτων. Σήμερα η UP & RUNNING με απόλυτη πελατοκεντρική φιλοσοφία και συσσωρευμένη τεχνογνωσία έχει υλοποιήσει, υποστηρίζει και συντηρεί περισσότερες από 70 εγκαταστάσεις έργων, ολοκληρωμένων λύσεων και υποδομών πληροφοριακών συστημάτων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Αποστολή μας

Να παρέχουμε όλα τα απαραίτητα μέσα για την ομαλή λειτουργία και ανάπτυξη κάθε εταιρείας ή οργανισμού.

Δέσμευσή μας

Η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη με προϊόντα και υπηρεσίες ποιότητας πριν και μετά την πώληση.

UP & RUNNING

IT SOLUTIONS

ΟΛΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ
ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ
ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ